22 júla, 2015

-Girl Online-

Ahoj všetci!
-Recenzia Girl Online-
Na dnes tu mám naozaj krátku recenziu na knihu Girl Online. Knihu akonáhne som ju dostala už putovala z rúk do rúk a to som ju ešte nemohla ani dočítať. Všetci si ju chceli požičať. A to z jediného dôvodu. Bola to ich najobľúbenejšia youtuberka. 
❀ Girl Online ❀
                                          Kniha: Girl Online-Autorka: Zoe Sugg - Počet strán: 288  
                                                                   
Zoella/ Zoe Sugg je moja najobľúbenejšia youtuberka a blogerka zároveň. Dopočula som sa, že má knihu a musela som ju mať. A len tak čisto náhodne som sa zapojila do jednej súťaže a vyhrala som ju. Bolo to šťastie nadovšetko, lebo ja a niečo vyhrať to sa ešte nestalo.
Vyhrala som ju od FFrádia. A musím im veľmi poďakovať. Už som rozmýšľala kedy si ju kúpim a zrazu som ju vyhrala.
Kniha sa mi zapáčila už na prvý pohľad podľa obalu. Bavilo ma to čítať a dopočula som, že bude aj druhá kniha a na tú sa tak isto moc teším.
O čom to je: 
16-ročná Penny si založila blog. Je tínedžerka ako každá iná a tiež má problémy s kamarátmi či rodinou. So všetkým sa zdôveruje anonymne na svojom blogu. Jej rodičia idú do New Yorku a zoberú ju zo sebou. Tam stretne jedného milého chalana Noela. Noel má však tiež tajomstvo a môže prezradiť identitu Penny. Potom by sa jej mohlo zničiť nie len kamarátstvo.
-----------------------------------------
Kniha je naozaj skvelo napísaná a dosť ľahko. Nikdy som sa pri nej nenudila a vždy sa tam niečo dialo. Milujem takéto knihy a táto bola naozaj skvelá. Jediné čo mi tam vadilo, že tam všetkých prezývala a potom som dumala kto je kto,
ale časom som si tie prezývky zapamätala.
Tiež som ju ako každý druhý chcela preto, lebo to napísala Zoella. Musela som si ju prečítať lebo každý má na to iný názor. Ako sa hovorí- sto ľudí sto chutí...
Dávam tejto knihe štyri z piatich hviezdičiek.
                                                                                              


Ako vy hodnotíte knihu Girl Online?
 Pozeráte Zoellu?
(zdroj fotiek- tumblr.com)   

12 komentárov:

  1. Slyšela jsem, že Zoella vydala knihu. Ale nekoukám ani na její videa, takže mě to nijak extra nezajímalo. Prostě jsem věděla, že existuje. Ale teď na ní všude čtu jenom chválu, takže přemýšlím o tom, že bych se na ní začala koukat. Jinak vcelku pěkná recenze :)
    Ps. Budu ráda, když koukneš na můj blog www.lifestylebyribbon.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chtěla bych se zeptat, jestli je ta kniha v angličtině nebo je přeložená?:D Strašně ráda bych si jí přečetla, ale přeci jenom kniha v angličtině je velké sousto pro někoho kdo umí, neumí anglicky no:) Chtěla bych se ještě zeptat, jestli je teda v ájině zda ti dělal problém ji přeložit nebo v pohodě:))
    Basically Ellie

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V prvom rade ťa chcem upozorniť na jednu zásadnú gramatickú chybu, ktorá sa tebe, ako mojej kolegyni z "gramatickej opravovne" jednoducho nemôže stať :D :D Slovo "akmile" nie je gramaticky správne. Je z češtiny a aj tam to nie je "akmile" ale "jakmile", pokiaľ viem :D
    Môžeš to nahradiť napríklad slovom "akonáhle" alebo spojením "hneď ako" :D Rada som pomohla, nemáš za čo :D

    Nová kniha výjde už v októbri, ak si správne pamätám zo Zoellinho dneskajšieho (alebo včerajšieho?) vlogu. A teším sa na ňu, aj keď som ešte nečítala ani tú prvú. Hádam mi ju požičiaš :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné len ju chce požičať každý dôjde mi domov asi tak o mesiac kým si ju všetci prečítajú a potom ti ju môžem dať prečítať :)

      Odstrániť
    2. Jasnéé, skôr by som ju aj tak asi nechcela, lebo mám toho prečítať ešte veľa :) :)

      Odstrániť
  4. Ja tú knihu milujem ! Mala som ju prečítanú za 1 deň :D
    Pozývam ťa na moju giveaway : http://aduliksun.blogspot.sk/2015/07/giveaway-chcem-vam-podakovat.html :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem taky dělala recenzi na Girl Online.Miluju tu knihu! ^^ Strašně příjemně mě překvapila!


    everythingononepaper.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mně se taky kniha moc líbila :D Takové jednoduché čtení, klasický románek, ale má to své kouzlo. Zrovna nedávno jsem na ni taky psala recenzi, a také jsem ji dala i stejný počet hvězdiček...říkejme tomu třeba OSUD :D (sranda, haha)
    O tom, že bude nová kniha jsem ani neslyšela, ale jestli bude, tak ji chci taky :D

    OdpovedaťOdstrániť