08 novembra, 2014

Moje obľúbené seriály, filmy

Ahojte
Tu sú moje naj seriály a filmy, rozprávky ..... Síce tu  nie je všetko, ale niečo na čo som si spomenula.
Poznáte ten pocit, keď pozeráte filmy stále dookola a ste maniak do seriálov ? Seriály pozerám ako divá. Začala som minulý rok, ale to nie až tak ako teraz.


Seriály :


Gossip Girl
Na strednej škole vládne Blair Woldorfová. Všetko má pefektné dom, oblečenie, svojich dvoch sluhov, dokonalého partnera a skvelú kamarádku . Udeje sa tam všeličo. Ale čo keď nastúpi na vysokú školu bude pokračovať v kralovaní alebo sa začne správať dospelo? 


Pretty Little Liars 
Päť kamarátok čudácka Aria, knihomoľka Spencer, športovkyňa Emily, najskôr tučná a neskôr módna kráľovná školy Hanna a včelia kráľovná Alison sú parta kamarátok. Ich skupina sa rozpande až vtedy čo sa Alison stratí. Po roku nájdu jej telo a na jej  pohrebe príde Arii, Hanne, Spencer, Emily  divná esemeska. To ich zasa spojí do hromady. Esemesky pokračujú píše sa v nich to, čo vie iba Alison. Napokon sa kamarátky dozvedia že Alison žije a skrývala sa. V každej esemeske sa niekto podpisije -A. Kamarátky čaká mnoho prekvapení a aj boj o život. A keď nieje Alison -A, potom kto to je ?







 Once upon a time

Seriál o rozprávkových bytostiach, ktoré zlá kráľovná uväznila v našom svete. Ale je to ešte horšie nikto si nič  nepamätá. Len dcéra Snehulienky a Krasoňa môže zlomiť kliatbu. 


The Lying Game
Emma, dievča vyrastajúce v starostlivosti náhradných rodičov, má dvojča, o ktorom doteraz nevedela. Jej sestra Sutton však naopak vyrastala v zámožnej rodine. Po ich stretnutí sa dievčatá rozhodnú vymeniť si svoje miesta a zistiť pravdu o svojom pôvode a prečo boli rozdelené. Po počiatočnom nadšení sa však Emma dozvedá, že jej sestra zmizla, a na nej je, aby ju našla a zachránila.






Glee
Will Schuester (Matthew Morrison) je učiteľ španielčiny na fiktívnej William McKinley High School v Lime v štáte Ohio. Keď je prepustený učiteľ hudby a doterajší vedúci hudobného súboru, rozhodne sa, že prevezme jeho vedenie. Ako žiak bol sám členom vtedy významného a úspešného zboru a chcel by teraz nadviazať na jeho dávne úspechy ..



Simsonovci
Asi 25 vtipných sérii o rodinke, ktorá má stále nejaké problémy, alebo sa dostanú do problémoch...




Mr. Bean
Pre mňa najvtipnejší seriál všetkých dôb. Nasmejem sa nielen na jeho problémoch, ktoré dokáže urobiť za 5 minút, ale aj na jeho pózach a grimasách. 




Filmy: 


Harry potter
Môj naj film proste od kedy to vyšlo v češtine som to mala napálené na DVD a  pozerala a pozerala. Teraz to viem naspamäť každú jednu vetu. 
Harry býval od malička pri tete a ujovi Dusleyvcov a ich malého syna rovnako starého ako Harry Dudley. Doposiaľ Harry nevedel že je čarodejník. Harrymu  raz príde prihláška na čarodejnícku školu a odíde na Rokfort. Spriatelí sa tam s Ronom a Hermionou.  Dostane sa do chrabromilu  (jednej zo štyroch koľají) . až do posledného diela bojuje z temným čarodejníkom Voldemortom, ktorý ho chce zabiť. 





LoL
Lola (Miley Cyrus ) chodí na strednú a robí sa že jej je všetko jedno. Musí toho veľa zažiť, aby zistila kto je jej pravá láska a priateľ.





Na vine sú hviezdy
Odkedy Hazel v  trinástich rokoch diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy v štvrtom štádiu, pripravovala sa na vlastnú smrť. Potom sa stal medicínsky zázrak a metastázy v pľúcach sa jej zmenšili. Hazel nemá priateľov ani normálny život. Rodičia ju donútia ísť na podpornú skupinu a tam spozná Augusta Watersa,  ktorý sa do nej zamiluje. Prežívajú neskutočnú lásku až kým ich smrť nerozdelí. 




Forrest Gump

Forrest  sa od malička riadil radami ostatných. Odniesol si veľa rád od svojej starostlivej mamy. Jednu radu vykonával často " ak sa dostaneš do problémoch utekaj, Forrest!"  Preutekal školu, univerzitu, futbal... A bol aj na vojne a stal sa športovcom, a bol slávny. Jeho srdce patrilo Jenny. Ktorá stále od neho utekala a chcela skúsiť niečo nové. Forrest  jej išiel znovu vyznať lásku a dozvedel sa že majú dieťa. 



Demi Lovato - Stay Strong 
Demin malý životopisný film o to,, ako bola na liečebni kôli anorexii. Je to neskutočne úžasný človek.




Vlk z Wall street
Vo filme si zahral Leonardo DiCaprio ako Belfort, newyorkský burzovýmaklér, ktorý vedie firmu, ktorej hlavným cieľom sú podvody s cennými papiermi a korupcia na Wall Street v 90. rokoch.

text vlk z wall street: wikipedia.com


Pelíšky: 


Začarovaní
Princezná, ktorá sa cez studňu dostane do nášho sveta z rozprávkového a nájde pravú lásku.




Coralína a svet za tajnými dverami

Coralína sa presťahuje do zvláštneho domu  a nájde malé dvierka. Za dverami je taký istý svet len lepší. Jej mama pečie dobré jedlo a otec sa venuje záhrade a klavíru a nesedí len za počítačom. Ale aby zostala v tomto svete musí si našiť namiesto oči gombíky. Ako sa rozhodne a porazí zlú čarodejnicu, ktorá sa vydávala za jej lepšiu gombíkovú mamu ?



Zloba
Malá Zloriana (Angeli Jolie) žije so zvláštnymi tvormi a ďaleko od ľudí. Zloriana má na sebe mocné krídla a neskôr bude chrániť zem pred ľuďmi. Spriatelí sa z človekom a sú kamaráti. Ten človek poznná zlorianu ako svoje topánky. O pár rokov neskôr je kráľ pozanený a zomiera. Nemá nástupcu tak ten čo zabije zlorianu nastúpi na trón. Chlapec vytrhne Zloriane krídla a  ako dôkaz ich kráľovi ukáže. Nastúpi na trón a z manželkou čaká dieťa.  Pri krstinách tri sudičky jej dajú prívlastky a Zloriana tiež. V šestnástich sa  pichne do kolovrátku a zaspí na veky. Tri sudičky si Princeznú zoberú do malého domčeku a tam ju vychovávajú. Zo Zloriany sa stala Zloba a každý sa jej bojí. Zloba sleduje a dokonca aj chráni princeznú. Keď ju spozná lepšie chce kliatbu zrušiť, ale už sa nedá. Princezná leží v kráľovstve a sladko spí. Zloba k nej príde a bozkom z lásky ju prebudí. A tak žijú v rozprávkovej ríši. 





                                                Dvojhodinové písanie je u konca a ja sa s vami lúčim....

2 komentáre:

  1. Koralína a Pelíšky. Naše dva filmy.
    A samozrejme Forrest. Forrest Gump :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš dokonalej vkus!! :D
    Once upon a time je naprosto dokonalý!! ♡♥
    Jediný, co jsem neviděla je ta Demi Lovato, ale zní to zajímavě :D
    Máš skvělé články a absolutně tvůj blog miluju!! ♡♥ To jsi ale asi už poznala, jak tady všechno komentuju!! :D

    OdpovedaťOdstrániť