27 januára, 2015

Ako si udržať postavu a iné...

Ahojte...
Tento článok pripravujem už dosť dlho a bude o tom ako byť krásna a nestojí to ani moc roboty ani peňazí.
Bude tu ako si udržať peknú postavu alebo po prípade schudnúť. Kým som pozháňala informácie napísala článok a stiahla obrázky trvalo to dobrých pár hodín. Tak dúfam že s tohoto niečo využijete.





1. Biele zuby-
Pekný úsmev. To si ľudia na tebe všímajú často. Niekto mať belšie zuby nemôže, ale ten kto môže si ich nedobre čistí, alebo nečistí vôbec. Zuby si treba čistiť aspoň 2-krát za deň a to ráno a večer.
Ak si budete pravidelne takto čistiť zuby, nebude vám smrdieť z úst. Z úst vám smrdí preto, lebo sa vám medzi zubami usádza plak (jedlo) a to páchne. Na toto môžete použiť zubnú niť a nakoniec použiť zubnú vodu. O pár týždňov sa objaví výsledok a vy môžete rozdávať úsmevy s belšími zubami.



2. Vždy upravená-
Telesný pach, mastné vlasy, kruhy pod očami, špinavé, lámavé nechty a mastná, vyrážková pleť. Časté problémy všetkých nás.
Telesný pach: Pravidelne sa sprchovať, antiperspirant.
Mastné vlasy: Aspoň každý 2-3 deň si ich umývať šampónom na vaše vlasy. Každé vlasy sú iné a na každé z ich existuje aspoň jeden šampón. Vlasy si na konci opláchnuť studenšou vodou pomáha to na zpevnenie vlasov a vlasy si umývajte 2-krát. Raz šampónom a raz kondicionérom.
Kruhy pod očami: Ak nespíte aspoň 5 hodín denne máte kruhy pod očami. Do chladničky dajte na takú hodinku dve čajové lyžičky. Potom ich vyberte a večer si ich dajte pod oči.
Lámavé, podráždené, špinavé nechty: Nie len o pokožku, ale aj o nechty sa treba starať, ak ich máte zničené. Môžete použiť včelí vosk, krém z obsahom vápnika či gumových medvedíkov. Gumovích medvedíkoch si dávajte 5-krát denne celý mesiac. Potrebujete totiž viac želatiny(gumoví medvedíci, želatinové koláče), železa (cvikly, špenát) a vitamínu A a C.
Mastná, vyrážková pleť- Najjednoduchšie riešenie je, že si budete každý deň umývať tvár teplou (nie horúcou) čistou vodou. Ak máte moc mastnú pleť v drogériach sa dajú zakúpiť krémy a čistiace vody. Tiež si doprajte dostatok pohybu. Nepoužívajte na čistenie pleti prípravky s alkoholickým obsahom a tiež voľte dobrú kozmetiku.


Postava-

1. pitný režim-
Pri tom, aby ste si udržali peknú postavu, alebo chceli schudnúť musíte vypiť aspoň 2-3 litre vody. Najlepšie je, keď pijete čistú vodu z vodovodu, alebo minerálnu ako Lucku, Rajec, Dojčenská voda. Ja som to tiež skúsila a bublinkové vody sa mi teraz hnusia a nedokážem sa z  nich poriadne napiť. Tiež nezabudnite piť mlieko alebo ovocné šťavy.




2. športovanie-

Jar, leto, jeseň- behanie, bicyklovanie, korčuľovanie, plávanie a proste všetky možné športy sa dajú vykonávať cez tieto ročné obdobia.
 Cez zimu tiež nezabudnite na lyže, snowboard, bežkovanie či len prechádzky. Ak nevykonávate zimné športy môžete aj behať. Ja každý pondelok aj napriek snehu, chladnému počasiu chodievam behávať. Tiež občas zájsť do fitka, alebo cvičiť podľa videí na youtube.
https://www.youtube.com/channel/UCAMKnXQz5AH9iohPsXB6_CQ


3. Jedlo 
Tak ako aj voda aj bez jedla sa nedá žiť (aké logické :D) ... Naučte sa jesť zdravo... založte si jedálniček a jedzte zdravé veci. A jedzte pravidelne.
Vo vašom jedálničku by sa malo nachádzať:  zelenina, ovocie, voda, džúsy, mäso- kuracie, ryby-losos, tuniak, cerálne pečivo, celozrnná múka, cestoviny, nízkotučné mlieko, jogurty,tvaroh, vajíčka, tofu, olivový olej, pololúpaná ryža...
Ku jedlu si robte zeleninovú oblohu...
Jedlo menej soľte...
Pred každým jedlom vypite pohár vody...



zdroj fotiek: google.sk, tumblr

10 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Tu je menší návod http://blog.lahodnosti.cz/4-vitaminove-ovocne-vody-podle-kristiny/

      Odstrániť
  2. Ja milujem smoothie :) A keď som zbadala tú fotku s jahodami ... mňam... mám chuť... nech už je konečne leto!
    Rada by som ťa pozvala na svoju GA ;)
    http://nikkienka.blogspot.sk/2015/01/2-narodeninova-giveaway.html
    S pozdravom
    Nikkienka z !Between us girls

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článok, buľva :D :D
    Najviac ma pobavili tí gumoví medvedíci :D Už viem na čo ich môžem využiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No musím začať behať a pomaly naberať kondičku... Nie žeby som chcela lepšiu postavu, ale chcem sa cítiť zdravšie :)

    http://life-by-romi.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Další článek, který mi určitě moc pomůže. :) S tím sportem jsem konečně začala a jelikož se mi špatně dýchá, mám problémy a snažím se to dát dohromady, chodím s přítelem zatím na procházky, kdy třeba kousíček popoběhnem, aby tělo mělo rychlejší pohyb a jinak cvičíme teď 30 - ti denní výzvu a pak se chystáme na cvičení s Jillian Michaels. A moc se na to těším. Je to poprvé, co chci opravdu zhubnout s velkou vášní a těším se na to. :) Díky za tyto tipy, určitě se hodí. :) Ještě jsem chtěla napsat, že jsem si po dlouhé době oblíbila misku s ovocem, nakrájet si na kostičky a kolečka banán jahody a podobně a pak to prostě sníst. Nenahraditelné. :3

    kaktusandmouli.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť