24 januára, 2015

Old Photos from the outside... 1

Ahojte ľudia...
Ako prvé sa ospravedlňujem že som tu dlho nebola a nepísala články. Stále nemám čas a vonkoncom nie na blog. Najviac budem aktívna asi cez letné prázdniny, kedy sa budem na plno venovať môjmu blogu.
Teraz je škola, musím stíhať si aj zacvičiť a čítať knihy. Takže tieto mesiace mám prestávku od blogerstva... naozaj nestíham.
Tento článok pripravujem už dlho. Budú to fotky (dosť nekvalitné z môjho mobilu), ktoré som fotila, keď som bola v prírode. Sú to už staršie fotky.
Na tento rok mám veľa precavzatí, ktoré všetci poznajú ako schudnúť, odteraz jem zdravo a bla bla a ja mám okrem toho aj naplno sa venovať čítaniu kníh, ktoré si starostlivo zapisujem do zápisníku. Ale aj tak ma sklamalo že za tento mesiac som prečítala len šesť kníh. Samozrejme zase čítam Harryho Pottera... je to jediná kniha,ktorú čítam stále dookola a nikdy ma neomrzí ju zasa otvoriť a začítať sa do dokonale napísaného príbehu.
 Moje ďalšie precavzatie je niečo si kúpiť napr. kraťase z vysokým pásom, nové rifle a tak alebo ísť na nejaké miesto atď. Tiež cvičím mesačnú Januárovú výzvu a to každý deň robiť drepy a brušáky a každým dňom ich zvyšovať o 5... začína sa od 50tky. Niekedy ich nezvyšujem a niekedy hej a nedávam si prestávky no čo je to upravené podľa mňa .
Hrozne sa teším na leto a letné prázdniny, cez ktoré sa môžem naplno venovať športu a byť stále vonku. A tiež chcem aspoň raz do týždňa behávať v mojich nových topánkach, ktoré som dostala na Vianoce. Proste leto je pre mňa najlepšie obdobie v celom roku...













 
Tieto fotky sú jediné ešte z tohto
roku. Sú odfotené na cyklotrase
 na zimnej prechádzke...
Môžete tam vidieť aj zamrznutú rieku a stromy.






15 komentárov:

  1. Pekné fotky Monika :) chodíš behať na cyklo ? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný fotky, taktiež aj článok :)

    www.kristinasbubble.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherná príroda :) Milujem randomy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne random fotky ♥

    http://beingasanmonica.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na to, že sú tie fotky z mobilu sú úžasné :3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Fotky nie sú nekvalitné, sú veľmi kvalitné :D Hlavne sa mi páči tá...tá čo je nad tými dvoma malými na konci :D Tá je prekrásne, tak krásne by to ani môj foťák neodfotil.
    Predsavzatie sa nepíše precavzatie :P :P :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tá fotka s bielou kvetinou je pecka! :3

    http://zoniaworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť