27 mája, 2015

☄Outfites☄

Ahojte všetci...
Po naozaj dlhej... dlhej dobe som späť aj s novým článkom. Až po mesiaci som si sadla za notebook a rozhodla sa napísať pár riadkov na blog.
Už dlho som niečo chcela napísať, ale nemala som náladu alebo môj notebook nefungoval. Nešla elektrina, mala som veľa do školy, tiež ma zamestnávali knihy a po prvý krát poviem, že som nechcela ísť na notebook.
Ešte päť či šesť dní a je koniec mesiaca a ja som prečítala už dvanásť kníh za máj. Je to môj osobný rekord, keďže som začala na plno čítať ani nie pred rokom. Mám skoro pripravený jeden špeciálny článok pre vás, ale nechce sa mi ho dokončiť. Och tá lenivosť. Tiež som si zaviedla "denník" pozostáva z toho, že si tak kreslím a lepím obrázky a píšem poznámky inak nič srdcervúce tam určite nenájdete.
Na mobile som našla jednu úžasnú aplikáciu na tvorenie outfitou a tak nič iné nerobím len som si tam vytvárala outfity oblečenie, nábytok a iné veci.
Nedá sa povedať aký je to štýl a na aké počasie je ale mne sa to hrozne páči.

                                                summer✮spring✮fashion✮outfites




                                                                                     
 
                   Môj štýl by bol asi takýto- džíny, obyčajné biele, šedé, čierne BASIC tričko a niečo obyčajné na vrch.

Milujem rifľové veci... bundy, rifle s roztrhanými dierami na kolenách, čierne veci a kvetované čelenky.

Všetko toto teraz letí a má to každé druhé dievča.
Ešte tento týždeň ideme na školský výlet na tri dni do Tatier. Konečne ideme niekam aj spať a nie len chodiť po nejakých múzeách. Budeme bývať na hoteli Morava... som zvedavá aký bude. Samozrejme že už mám skoro všetko zbalené. beriem si veľký kufor a aj tak si nie som istá či sa mi tam všetko zmestí.



6 komentárov:

  1. Z každého niečo by som si určite vybrala ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jako blog máš pěkný, ale myslím si, že zkopírovat obrázek z internetu a napsat k němu pár vět umí každý. Kdybys aspoň věděla značku atd.......

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie obrázky som robila sama cez jednu aplikáciu :)

      Odstrániť
  3. Stejný názor, jako komentář nade mnou. Kdyby jsi třeba dala ke každému kousku odkaz a neudělala jen koláž na nějaké stránce, či programu s oblečením co se ti líbí, bylo by to lepší. Tohle za článek nepovažuju..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. V článku je spomenuté že som to robila sama a cez akú aplikáciu...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. FAKT SUPER ....máš dobrý vkus !!! :D

    OdpovedaťOdstrániť