29 júna, 2015

#utubering #praha #fest

Ahojte všetci!
Vítam vás pri novom článku. Viem, že na napísanie článkov nemám moc času, ale dúfam, že cez leto sa to zlepší.27.6"15 sa konal festival Utubering. Bol to festival, kde boli youtuberi, speváci atď... Boli to 4 zóny- Gaming, Fashion, Entertainment a Music.Tešili sme sa ako ich všetkých stretneme a odfotíme sa s nimi, ale to sme si len mysleli.
Prišli sme tam skoro na začiatok a všade boli také 200 metrové rady pri každom youtuberovi a aj spevákovi. Bolo tam 22 000 ľudí, čo je pomerne dosť. Naštvalo ma to, že každý na to neskutočne nadával. Aké tam boli rady, že pršalo, ani k jedlu sa nedalo dostať atď. Keby si ľudia uvedomili, že tam bolo 22 000 tisíc ľudí a každý chcel ísť ku nejakému youtuberovi, že tam nebudú len tak sedieť a púšťať všetkých dopredu, že len tak nezakričia nech idem na začiatok však on si počká. A nadávať na to, že pršalo? nenormálne. Však organizátori nemohli rozkázať počasiu aby svietilo slnko. Zlá organizácia? si robíte srandu? to len preto lebo ste sa nedostali k svojmu youtuberovi ste písali haterské komentáre aké to bolo celé na hovno.

Keď sa pozriem na iný youtuberský fest tam len stojíte pred javiskom a youtuberi vám kývajú. Ak by niekto niečo také chcel tak prosím. Toto bol náhodou oveľa podarený fest  ako niektorý iný.

Zahrala som si tam Bubble futbal a pozrela na rôzne atrakcie. Ako prvých a aj posledných som bola navštíviť skupinu Slzu. Môžem vám povedať, že sú tak dokonalí a milí ľudia že až. Na už celkom koniec festivalu mali koncert s pár pesničkami a vtedy mi až hlasivky odišli a skoro odpadla ruka. Udeľovali tam aj ceny najlepší youtuber, youtuberka a skupina/spevák. Vyhrali Gogo, Teri a moja milovaná Slza.  Ja by som tie ceny dala každému. Každý by si ju zaslúžil, lebo robia úžasnú prácu a sú proste dokonalí.
Ešte pred koncom festu ešte skôr ako spievala Slza, spieval Johny Machette. Ten to tam tiež poriadne roztočil.
(Niektoré fotky sú z instagramu úplne cudzích ľudí)
Sobotu na nedeľu sme prespali u mojej tety, čo býva neďaleko letiska a v nedeľu sme chodili po meste jedli, nakupovali a jedli.
Môžem povedať, že na sto percent tam chcem ísť zas a zas si to užiť na plno ako teraz.


 Bol niekto na utuberingu? ak áno tak napíšte do komentára ako sa vám to páčilo...

7 komentárov:

  1. Ja som bola tiež. Fotky nemám, no videla som každého :) Škoda, že sa nedalo pozrieť a pokecať so všetkými, no aj tak to bolo super. Viac som o tom písala na blogu, ak chceš, môžeš pozrieŤ : www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja som videla každého, ale tiež moc fotiek nie je...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem původně plánovala, že bych se prostě sbalila a jela tam, ale nakonec z toho sešlo.. :/ Když však čtu a slyším ty názory všech, tak jsem možná i ráda, protože jsem ten typ člověka, co kolem sebe potřebuje prostor, a mačkat se někde v 22 000 lidmi? Ne děkuji, patrně bych tam někde zkolabovala... :/ Každopádně se mi to zdá jako docela fajn akce, pro příště by nemuseli dělat tolik vstupenek, ale to by si stejně zase někdo něco našel pro jeho kritiku ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bol to dobrý fest a priestor nebol len v tých radách inak to tam bolo veľké... :D myslím, že to bol super zážitok a všetci boli úplne dokonalí...

      Odstrániť
  4. Aj ja som bola, možno sme sa videli ^^ Celkom sa mi páčila, iba organizácia bola miestami celkom nanič. Bolo tam milión ľudí, všetci sa všade tlačili, boli fronty, ľudia odpadávali... Ale aspoň som videla pár youtuberov.
    Mimochodom, super článok a fotky :) Keby ťa zaujímal môj, môžeš sa pozrieť sem: Zonia's Book World :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem... Ja som vlastne všetkých videla a podľa mňa to bolo celkom super nq to že to bol prvý ročník a toľko ľudí...

      Odstrániť
  5. Byla jsem a moc mě to nezaujalo. Do budoucna už jít nehodlám, ale když vychytají pár chybiček, určitě to bude super akce :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť