28 júla, 2015

MOVIE TIPS| 2

Ahoj Všetci! Rozhodla som pokračovať v tomto článku aj po druhýkrát. Chcem vám predstaviť aké nové filmy som videla a aké sa mi zapáčili. Filmy teraz moc nepozerám a aj keď áno tak je to buď Harry Potter alebo Barbie. Som hrozná čo?

1. If i Stay
Patrí to do mojich obľúbencov. Zaujal ma hlavne ten dej. A milo ma to prekvapilo je to naozaj dokonalý film a aj dosť smutný. Čítala som aj knižku a tiež je naozaj dobrá. Dopočula som sa, že je už aj dvojka musím si ju určite kúpiť. Je to o Mii, ktorá má všetko a v jednej chvíli nemá nič. Vo svojich rukách má len vlastný život a ťažké rozhodnutie. Či zostať.


2. Nádherné bytosti
Tento film som videla už hrozne dávno a teraz som si naň spomenula. Niekedy dávno to bol môj najobľúbenejší film a pola som na ňom závislá. Je  taký iný a to sa mi páči. Je to o chlapcovi, čo má hroznú smolu. Stratí oboch rodičov a žije v meste, kde sa nič nedeje.  Potom však spozná novú spolužiačku a práve táto spolužiačka sa mu zjavovala v snoch. Lena je naozaj divná a Ethan napokon zistí čo skrývala a to ešte nie je všetko.


3. Alica z krajiny zázrakov
Toto je moja úplne obľúbená rozprávka. Neskutočne sa mi páči spracovanie toho filmu a proste sa mi páči. Alica po tom, čo sa objavil biely králik a utekala za ním prepadla sa do jamy. Ocitne sa v krajine zázrakov, kde sú nezvyčajné postavy ako na príklad srdcová kráľovná.


4. Most do zeme Terabithia 
Keď som chodila ku krstnej mame na prázdniny a to bolo už veľmi dávno vždy mi pustila nejaké filmy. A raz mi pustila tento. Je to neobyčajný a dosť smutný film o detskej fantázii. ´Keď niečo chceš uvidieť tak to aj uvidíš. Stačí si to len predstaviť´.
Jess je obyčajný chlapec. Jeho rodina je veľmi chudobná. Je nadaný v maľovaní a tiež je dobrý v behu. V škole nemá žiadnych priateľov a väčšinou tam každého len šikanujú. Potom spozná novú žiačku Leslie, ktorá je naozaj neobyčajná a býva len kúsok od neho. Po pár dňoch sa začnú kamarátiť a vždy po škole idú úplne do nového sveta do svojho. Vymysleli si svoj vlastný svet, kde bojujú proti zlému pánovi a majú aj vlastnú armádu muších bojovníkov. Ale všetko bolo až moc dobré a muselo sa stať niečo hrozné.


5. Paper Towns 
Prečítala som si tú knihu a naozaj bola skvelá. A potom som sa dopočula, že bude film. Už som hneď
vedela, že na to musím ísť do kina a vidieť to čo najskôr. Na internete dali postavy a medzi nimi bola aj Cara. Na prvý dojem sa mi tam nehodila ako každému, ale potom je to Cara čo by sa mohlo skaziť.  A milo ma prekvapila. Bola naozaj úžasná. Vo filme nebolo veľa vecí a veľa vecí tam bolo aj zmenených, ale bola to pecka a som s tým spokojná. Veľa nových filmov sa mi nepáči, ale tento ma milo prekvapil.
(Zdroj obrázkov- Tumblr)
Aké filmy máte radi vy? Boli ste už na Pepierových mestách?

8 komentárov:

  1. Niečo z toho za mňa áno ale niektoré si neplánujem pozrieť snáď nikdy :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som bola na Paper Towns tiež v kine. Film bol super, vtipný, len ma mrzí, že dosť vecí bolo z knihy vynechaných :)

    thebeautyworldbysima.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Alica je srdcovka, If I stay by som si veľmi rada pozrela a Nádherné bytosti som mala veľmi rada, ale kým som sa prelúskala prvou knihou, bol to fakt boj :D A neviem sa dočkať filmu Papierové mestá! Som zvedavá na Caru :)
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ani jeden som nevidela, takže vďaka za tipy! :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  5. If I stay je opravdu krásný film, kniha je taky super :) Jo dvojka je taky, myslím, že se to jmenuje where she went a je to z pohledu Adama :) Tuším, že to je zatím pouze v angličtině.
    Nádherné bytosti neznám, ale až budu mít čas, určitě kouknu :D vypadá to docela dobře :)
    Alice z krajiny zázrakov- u nás je to Alenka v říši divů, akorát to tedy neznám kreslený, ale normálně filmovaný a je to taky fajn :)
    Most do země Terabithia mám snad ještě doma na dvd :D Opravdu krásný film , akorát mě štve, že se stalo, to co se stalo -,- :D
    Tak na Papírový města jdu zítra do kina :D Knihu jsem četla a líbila se mi, tak jsem zvědavá na film :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super typy! Viděla jsem Paper Towns, If I Stay, most do země Terabithia, Alenku v říši divů (takhle je ten název v CZ)...Takže vlastně vše kromě nádherných bytostí.Ale tenhle film mě hrozně táhne, takže se na něj musím kouknout traky. Děkuju za typy :)

    everythingononepaper.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na papírových městech jsem nebyla a asi ani nepůjdu. Neviděla jsem ani tu předchozí zfilmovanou knihu Browna. Film Nádherné bytosti se mi líbil celkem. Když vzpomenu na Most do země Terabithia, bolí mě z toho srdce a chce se mi plakat :D. A Alenka, to je prostě krása. :)
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  8. If I Stay chcem chcem konečne vidieť, možno dnes sa do toho pustím ostatné filmy som taktiež nevidela nemam asi na to dostatok času :-(
    https://clodyteenmummy.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť