14 septembra, 2014

Tipy na schudnutie....

Ahojte ....
Po dlhej dobe som sa rozhodla urobiť tento článok. Zozbierala som nejaké informácie a videá, ktoré sa snažím tiež vykonávať....
Leto je už preč už žiadne zmrzliny, drinky a grilovačky.... Ak chcete niečo zhodiť alebo zmeniť svoj životný štýl tu máte pár tipov...


Premýšľajte nad jedlom a plánujte -

Buď sa zbavte nezdravého jedla alebo si zvyknite že ho nemôžete jesť. Zájdite si na väčší nákup a kúpte si vhodné potraviny na niekoľko dní dopredu - čerstvú zeleninu, chudé mäso, kvalitný olej, bylinky atď. -, A začnite si svoj jedálniček plánovať. Nemalo by sa určite stávať, že by ste v priebehu dňa zrazu boli bez jedla. Často potom dôjde k tomu, že siahnete po nejakej nezdravej alternatíve a Vaše diétne snaženie tým utrpí.



Nevážte sa každý deň -

Mnoho z vás chce vidieť výsledky doslova každú chvíľku - áno, je to pochopiteľné, ale tým, že sa budete každý deň vážiť, svoje chudnutie nijako neurýchlite.
(V mojom prípade je to dobrá rada ja sa vážim stále :D)




Naučte sa hovoriť NIE -

Každý z vás to pozná. Buchtička, koláčik od babičky sa nedá odmietnuť. Ste na oslave a ste obklopený skvelým jedlom, kamaráti vám ponúkajú všeliaké maškrty. Musíte sa to naučiť hovoriť nie a odolať týmto maškrtám.
(toto je asi najťažšie čo sa môžem naučiť... je to naozaj ťažké, ale ja sa to raz naučím :D )



Jeden odporúčaný produkt ... -

Už dávnejšie som si prečítala článok o jednom produkte na chudnutie. Volá sa to Nidora a u celebrít je to veľmi známe. Používa to Angelia Jolie, Beyonce a Jessica Simson, ktoré neuveriteľne schudli. Stojí to okolo 38 - 68 eur.
Posypeš si ňou jedlo a tvoj mozog ti zablokuje tvoju túžbu po jedle. (Nechce sa mi to tu všetko vypisovať tak tu dám adresu na tú stránku.)
Viac informácii na : http://www.makingmyselfslim.com/sk4ajR3/



Športujte-
Aj keď je už jeseň môžete cvičiť aj doma. Aj keď nemáte pomôcky stačí vám deka a namiesto ľahkých činiek fľaše z vodou. Alebo aspoň chodťe do posilovne. 

Tu je dobrý youtube kanál podľa čoho môžete cvičiť- https://www.youtube.com/results?search_query=pop+pilates 
-sú tam cviky na brucho, nohy, zadok aj ruky...Ak tieto videá budete cvičiť každý deň môžete čosi schudnúť. ( Cvičte 2-3 videá)


5 najlepších cvikov na stehná a zadok - 

Výpady

S párom jednoručiek vo voľne spustených rukách vykonávame výpady vpred tak, že koleno kročnej nohy po dokročení zviera uhol 90°. Koleno prednej nohy sa však nesmie dostať za úroveň chodidla. Zadné koleno má byť v spodnej polohe kúsok nad podložkou. Tlakom cez pätu predného chodidla sa vraciame do východiskovej polohy. Trup je počas celého cviku vystretý a kolmo ku podložke. Celý pohyb musí byť plynulý.

Drepy s jednoručkami-

Počiatočná pozícia je stoj mierne rozkročný, vo vystretých rukách držte jednoručky, dlane smerujú k telu . S vystretým chrbtom a záťažou sústredenou na pätách sa pomaly a kontrolovane spúšťajte, pričom boky sa presúvajú vzad. Pohyb sa zastaví, keď sú stehná rovnobežne s podlahou . Návrat do východiskovej polohy je pomerne dynamický, pričom boky sa presúvajú dopredu. Čím širší je postoj, tým viac sa zapájajú do činnosti zadok a adduktory. Odporúčam tiež vytočiť špičky smerom von a dosiahnuť tak zapojenie tých najhlbších svalov.

Výstupy so zdvíhaním kolena-

S jednoručkou v každej ruke sa postavte ľavým bokom k rovnej lavici. Ľavé chodidlo postavte na dosku . Zatlačte stredom pracujúceho chodidla a vytlačte telo priamo hore na lavičku. Súčasne zdvihnite pravú nohu do 90°uhla . Dole zostúpte opačným spôsobom a opakujte.





zdroje:
http://www.makingmyselfslim.com/sk4ajR3/

http://www.prozeny.cz

http://fitness.cvicte.sk/fitness-1/ako-si-vypracovat-stihle-stehna

https://www.youtube.com/results?search_query=pop+pilates

obrázky:
https://www.tumblr.com/dashboard

http://weheartit.com/

www.google.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára