29 novembra, 2014

Plány na víkend...

Ahojte....
Konečne je tu víkend a konečne mám čas na blog. Ako začala škola moja aktivita na blogu bola nulová. Spísala som si do denníka články, ktoré chcem uskutočniť. A napadlo ma naozaj veľa vecí. Ale už k téme čo budem robiť cez víkend (myslím že takýto článok tu ešte nebol). No asi pôjdem čosi robiť s Mirkou a zatiaľ si idem pozrieť film Hugo a jeho veľký objav.
 Fotila som nejakú kozmetiku a veci na nové články. Keď budem mať čas tak ich napíšem. Teraz je vonku kosa a samozrejme sa mi nechce moc túlať po vonku v takomto počasí, tak len  sedím za PC a dívam sa filmy, čítam knihy alebo som u niekoho doma a učím sa.
Plánujem trochu zmeniť dizajn blogu na nejaký vianočný. Inak tento obyčajný mi vyhovuje.  Hrozne sa teším na Vianoce a vy? Kto by sa netešil... skvelá atmosféra, zdobenie stromčeka, vyžieranie koláčov, vianočná večera, sneh a darčeky. Len dúfam že nejaký sneh bude, lebo by to Vianoce ani neboli....

1.decembra vyjde môj prvý vianočný článok (to ma teraz napadlo) a tiež nový dizajn. Zajtra možno napíšem článok DIY. Moje záložky, obrazy a nejaké veci.... Konečne som dopozerala seriál Gossip Girl. 6 sérii mám za sebou a teraz idem pozerať ďalší.




2 komentáre: